گوگل انالیتیکس

گوگل انالیتیکس
جولای 4, 2023
5 بازدید

گوگل انالیتیکس #گوگل_انالیتیکس(Google Analytics) بعنوان یک مشاور کسب و کار بیشترر مراجعه کنند گان من کسب و کارهای اینترنتی هستند و تعداد قابل ملاحظه ای را نیز شامل می شوند در این رهگذر نکته قابل بررسی این است که بدون ابزارهای گوگل و تکیه بر سرچهای گوگل اگر نخواهم بگویم قدرت یک کسب و کار […]

گوگل انالیتیکس

#گوگل_انالیتیکس(Google Analytics)

بعنوان یک مشاور کسب و کار بیشترر مراجعه کنند گان من کسب و کارهای اینترنتی هستند و تعداد قابل ملاحظه ای را نیز شامل می شوند در این رهگذر نکته قابل بررسی این است که بدون ابزارهای گوگل و تکیه بر سرچهای گوگل اگر نخواهم بگویم قدرت یک کسب و کار بی معنی است اما بسیار کم رنگ است.

گوگل انالیتیکس یک سرویس رایگان پیش آوری شده گوگل است که آمار بازدید کنندگان یک وب سایت را نشان می‌دهد. این دستاورد برای بازاریابان و وب مسترها برای تحلیل دقیق و تخصصی وب سایتهای اینترنتیکاربرد دارد.

چگونه از گوگل آنالیتیکس استفاده کنیم

شرکت https://www.google.com سالها است به فکر ایجاد ذره بینهایی بزرگ و متفاوت برای تحلیل کسب و کارهای اینترنتی و وب سایتهای گوناگون محیط وب است

این ابزار تخصصی گوگلی دقیقا امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی دهنده، کاربران وارد شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها را ارائه می‌کند. به این ترتیب، شما بعنوان یک کاربر حرفه ای و یا غیر حرفه ای می توانید از این ابزار به منظور تعیین دقیق وضعیت خود و عملکردتان اطلاع حاصل فرمائید.

گوگل انالیتیکس

از امکانات پیشرفته این ابزار گوگلی می توان به هدف گذاری انسجام یافته زمانی اشاره نمود که بلافاصله پس از رسیدن به متغیر خاص دستوری انرا به شما گزارش می دهد و بخاطر این دو ویزگی از محبوبیت خاصی در فضای مجازی برخوردار است.و در صورت نرسیدن دور بودن و یا…  تا رسیدن به اهدافتان دقیقا درصد نزدیکی به هدف را به شما ارائه خواهد نمود که اولا بسیار لازم است دوم می تواند شما را از روند و آهنگ رشد کارهایتان اگاه نماید.

شاید بد نباشد که برخی از امکانات خاص و منحصر بفرد گوگل آنالیتیکس را باهم مرور نمائیم:

اول چه افرادی از سایت شما بازدید می‌کنند؟

دوماز چه مکانیو با چه مرورگرهای شما را دنبال می کنند؟

سوم رزولوشن صفحه نمایش کاربران در چه حدی است

چهارم آیا جاوا اسکریپت مراجعان فعال است

پنجم نصب بودن فلش، زبان و موارد بسار متعدد دیگری را ببینید.

این سرویس که از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ بر روی کاربرانی ایرانی بسته شده بود، از تاریخ ۲۵ اردیبهشت در پی رفع تحریمها علیه ایران، به روی کاربران ایرانی باز شد. شایان ذکر است همزمان با بازگشایی گوگل آنالیتیکس به روی کاربران ایرانی برخی دیگر از سرویسهای گوگل نیز باز شده است هرچند یک روز بسته و یک روز باز است اما با کوششهای دکتر ظریف در برجام و حذف تحریمها امید است تمام کاربران ایرانی بتوانند از این سرویس حرفه ای حداکثر استفاده را بنمایند.

شاید بد نباشد در اینجا نحوه نصب گوگل آنالیتیکس را روی سایت هم مرور کنیم

بعنوان یک مشاور کسب و کار همیشه به تمام مراجعان خودم توصیه به مشاهده ابزارهای گوگل و اموزش ان است تا بتوانند از عملکرد دقیق ویترین خود مطلع شوند در صورتی که شما یک وبلاگ و یا یک وب‌سایت راه‌اندازی کنید، حتما برای شما مهم است که از آمار و ارقام معمول آن، آگاهی کسب کنید.این آمار و ارقام می‌توانند تعدادکسانی که به وب‌سایت شما وارد شده، روشی که کاربران وارد سایتتان شدند و همچنین آگاهی محتوایی که برای آنها جذاب است، باشند.Google Analytics، می‌تواند پاسخ این پرسش‌ها باشد و ثبت نام در آن به صورت کاملا رایگان است.
اگر شما بخواهید از Google Analytics یا هر ابزار مربوط به کسب و کار که توسط گوگل عرضه شده، استفاده کنید، باید حتما یک حساب کاربری گوگل برای خود باز کنید  و وارد آن شوید. سپس برای نصب Google Analytics باید وارد وب‌سایت رسمی آن شده و روی Access Analytics کلیک کنید. این نرم‌افزار آن‌لاین به دلیل مسئله امنیت، دوباره از شما رمز عبور حساب‌کاربری گوگل‌تان را خواهد گرفت.حال باید از روی صفحه اصلی سایت Google Analytics، روی گزینه Sign Up کلیک کرده تا بتوانید برای وب‌سایت خود یک حساب ایجاد کنید.
در صفحه ثبت نام، شما باید در قسمت Account Name، نام وب‌سایت خود را که به صورت (domain.com) است را وارد کنید و همچنین در قسمت time zone، باید منطقه زمانی UTC +03:30 را وارد کنید که مختص شهر تهران است.
در ادامه گوگل از شما سوالی در مورد به اشتراک گذاری اطلاعات موجود در Analytics با دیگر سرویس‌های شخص ثالثش عنوان می‌کند که این سرویس‌ها عبارتند از AdWords ، AdSense، Webmaster Toolsو غیره که می‌توانید به صورت دلخواه عمل کرده و حتی اطلاعات خود را به اشتراک نگذارید.
پس از ثبت نام در Google Analytics، باید تنظیما کد ردیابی خود را نصب کنید.در این قسمت باید بیان کنید که شما از چند دامنه استفاده می‌کنید. یک دامنه (domain.com) یا از  چند زیر دامنه (domain.com، blog.domain.com، store.domain.com) و یا از چندین دامنه سطح بالا (domain.ir، domain.it ) ، می‌توانند گزینه‌های مورد نظر شما باشند.
پس از اینکه کد ردیابی تایید شد، شما باید آن را در وب‌سایت خود نصب کنید و این عمل به وب‌سایت شما بستگی دارد.مثلا در WordPress، قسمتی برای ردیابی اسکریپت ساخته شده که شما می‌توانید کد ردیابی خود را در آنجا نصب کنید. در هاست خود و در پوشه قالب وبلاگ، فایل footer.php  را باز کرده و کد مربوط را دقیقا قبل از </body>  قرار دهید. در سیستم های وبلاگ فارسی کافیست این کد را قبل تگ </body>  در کد قالبتان قرار دهید.

گوگل انالیتیکس

Visits: 6

برچسب‌ها:, , , , , , ,